Projekti

/Projekti
Projekti 2017-04-13T23:36:30+00:00

Projekti so nepogrešljivi in del vsakdana v podjetjih. Pomembno je poznati ključne značilnosti upravljanja projektov, da jih lahko uspešno načrtujemo, organiziramo, vodimo in nadziramo. Uspešni projekti lahko izstrelijo podjetje med zvezde, kot lahko neuspešni povzročijo veliko stroškov in slabih izkušenj.

Vsak projekt potrebuje usmerjanje (planiranje, določitev smeri), upravljanje (vodenje po pravi poti do zastavljenega cilja), nadzor (spremljanje, kontrola in pregled nad projektom) ter komunikacijo (tehnične in informacijske povezave med člani projektne skupine).

Projektno vodenje so znanja, veščine, orodja in procesi vodenja, ki jih potrebujemo, da lahko uspešno izvedemo projekte, zato naše podjetje že vrsto let uspešno vodi projekte v zasebnem in javnem sektorju.

PRAVNO OBVESTILO O PIŠKOTKIH

Pravno besedilo je lahko samostojno ali pa del izjave o varovanju osebnih podatkov.

UPORABA PIŠKOTKOV Spletna stran supremotech.si (e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije za optimizacijo storitev itd.) uporablja piškotke. S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.supremotech.si nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.