UPRAVLJANJE INVESTICIJE

//UPRAVLJANJE INVESTICIJE
UPRAVLJANJE INVESTICIJE 2017-04-11T23:16:32+00:00

Zagotavljanje svetovalnih storitev za družbe za upravljanje investicij v poslovni in stanovanjski nepremičninski industriji. Lahko vam pomagamo sprejeti izzive in izkoristiti priložnosti s področja upravljanja investicij, ne glede na to, ali ste v zasebnem kapitalu, tveganih skladih ali vzajemnih skladih, z zagotavljanjem znanja in vpogledom v širok spekter operativnih, tehnoloških in regulativnih vprašanjih, s katerimi se danes soočamo na trgu. Ko gre za nepremičninski trg, se morajo ponudniki nepremičninskih storitev nenehno razvijati in prilagajati, da sledijo spremembam na trgu.

Z našimi mednarodnimi izkušnjami v nepremičninskih projektih in investicijah vam bomo pomagali olajšati proces in doseči optimalne rezultate.

PRAVNO OBVESTILO O PIŠKOTKIH

Pravno besedilo je lahko samostojno ali pa del izjave o varovanju osebnih podatkov.

UPORABA PIŠKOTKOV Spletna stran supremotech.si (e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije za optimizacijo storitev itd.) uporablja piškotke. S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.supremotech.si nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.