Računalniške storitve

//Računalniške storitve
Računalniške storitve 2017-04-06T01:10:52+00:00

Je vaš računalnik okužen z virusom?

Ste naveličani neprestanih sistemskih napak?

Vam računalnik dela počasi?

Se vam je na disku nabrala “nesnaga”?

Bi radi nadgradili ali optimizirali računalniški sistem?

Potrebujete pomoč pri namestitvi sistema Windows in drugih računalniških programov?

Bi radi imeli varnostne kopije pomembnih dokumentov, ki jih hranite na vašem računalniku?

Preprosto potrebujete nasvet?

 

Pokličite nas in si privoščite hiter in kvaliteten servis za vaš računalnik. Odpravimo napake in s pametnimi nasveti pomagamo do nadaljnih izboljšav. Vaš računalnik hkrati zaščitimo tudi pred morebitnimi virusi in trojanskimi konji!

 

PRAVNO OBVESTILO O PIŠKOTKIH

Pravno besedilo je lahko samostojno ali pa del izjave o varovanju osebnih podatkov.

UPORABA PIŠKOTKOV Spletna stran supremotech.si (e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije za optimizacijo storitev itd.) uporablja piškotke. S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.supremotech.si nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.