O podjetju

/O podjetju
O podjetju 2018-02-27T14:54:02+00:00

Kdo smo /O Supremotech-u

“Nismo edini, vendar smo najboljši”
Smo inovativno, mlado in kreativno podjetje Supremotech. Naša glavna dejavnost je svetovanje na gradbenem, finančnem in računalniškem področju. Poleg tega pa vam nudimo tudi storitve prevajanja in grafičnega oblikovanja.  V našem podjetju se zavedamo, da se v sodobnem življenju srečujemo z najrazličnejšimi situacijami, ki zahtevajo hitre a hkrati premišljene odločitve. Filozofija podjetja je zagotavljanje kvalitetnega dela in svetovanja na različnih področjih, s katerim želimo izpolniti vsa pričakovanja naših strank. Storitve izvajamo z veliko mero odgovornosti in se trudimo za zadovoljstvo naših strank.

O nas

Wadie Kidess, EMBA
Wadie Kidess, EMBADirektor
univ.dipl.inž.grad. (Pooblaščeni nadzornik)
Energetski svetovalec-ENSVET
Neodvisni strokovnjak za izdelavo energetskih izkaznic
Sodni tolmač za arabski jezik
Zavarovalni posrednik in zastopnik

Vizija podjetja

Naša vizija je podjetja, ki s svojim znanjem in kakovostnim svetovanjem uspešno obvladuje izzive sedanjosti in prihodnosti.
V podjetju Supremotech zvesto sledimo viziji. Svojim sedanjim in potencialnim strankam zagotavljamo kvalitetne storitve, po konkurenčnih cenah. Za uresničitev zastavljene vizije podjetja, pa je bistven nadaljnji razvoj in obstoj podjetja.

Več

Cilj našega podjetja je dvigniti kakovost opravljenih storitev, pridobiti čim več kvalitetnih referenc ter doseči prepoznavnost.

Podjetje Supremotech ima dolgoročno zastavljene cilje. Naš temeljni cilj je kakovostno zadovoljevanje naših strank, ki bo temeljilo na popolnem svetovanju in kakovostnih storitvah.

Zakaj bi nas izbrali / Naše prednosti

 • Kvalitetni
 • Cenovno ugodni
 • Prilagodljivi, vendar terminsko točni
 • Hitro odzivni
 • Vedno dosegljivi
 • vsaki stranki biti zaupanja vreden dolgoročen poslovni partner.
 • sebi in stranki omogočiti nenehno rast in razvoj.
 • zaključiti delo, ko je stranka zadovoljna.

Podatki o podjetju

 • Matična številka: 3885968000
 • ID za DDV: SI63779617
 • Zavezanec za DDV: Da
 • TRR (odprt pri DELAVSKI HRANILNICI, d.d.): SI56 6100 0000 2459 006 (IBAN), SWIFT oz. BIC banke: HDELSI22
 • Podjetje je registrirano pod opr. št. : 316-03-00153-2011/2, z dnem 11.01.2011.

Za več informacij nas kontaktirajte in skupaj bomo poiskali rešitev!

KONTAKT
KONTAKT

PRAVNO OBVESTILO O PIŠKOTKIH

Pravno besedilo je lahko samostojno ali pa del izjave o varovanju osebnih podatkov.

UPORABA PIŠKOTKOV Spletna stran supremotech.si (e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije za optimizacijo storitev itd.) uporablja piškotke. S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.supremotech.si nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.