Termografski pregledi

//Termografski pregledi
Termografski pregledi 2017-04-06T00:47:35+00:00

Splošno o termografskem pregledu:

Termografski pregled je metoda s katero izvajamo brezkontaktne meritve temperature, ki omogoča identifikacijo napak in toplotnih izgub objekta.

V gradbeništvu se uporablja za ugotavljanje dejanskega stanja in/ali odkrivanje napak ter ocenjevanje termične izolirnosti vgrajenega elementa ali celotnega objekta.

Termografija odkriva:

  • toplotne mostove,
  • netesnost ovoja zgradbe,
  • poškodovano, vlažno ali manjkajočo izolacijo,
  • slabo in površno vgrajena okna in vrata,
  • neizoliran strop proti podstrešju,
  • pomankljivo izvedbo notranjih stenskih oblog z izolacijo,
  • vlago v stenah, tleh ali stropu zaradi izliva vode,
  • lego in pravilno delovanje talnega ogrevanja.

Termografski pregled nudi hiter in objektiven pregled zunanjega ovoja zgradbe in nazorno odkriva skrite pomanjkljivosti. Pravočasna detekcija gradbenih napak, preprečuje kasnejše hude poškodbe zaradi vlage in plesni ter prihrani znatna sredstva za energijo.

PRAVNO OBVESTILO O PIŠKOTKIH

Pravno besedilo je lahko samostojno ali pa del izjave o varovanju osebnih podatkov.

UPORABA PIŠKOTKOV Spletna stran supremotech.si (e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije za optimizacijo storitev itd.) uporablja piškotke. S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.supremotech.si nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.